Pages

heartbeat

Reactions: 

Salam.
Heartbeat ni dah heboh dekat bloggers . Katanya , lebih
bagus dari nuffn
ang . Sebelum tu , tengok benda ni sebelum i terangkan lebih lanjut , click kotak ni ada kat atas blog nie .


Cara Nak Daftar :

Pergi click website ni :



3. .click CREATE ACCOUNT n isi sume form yg berkenaan ( isi mcm biasa)


4. .masuk Password Email Address pastu tick I agreeHeartBeat's Terms of service pastu tekan continue.


5. .click
Join HB!Affiliate



6. .click Online Application
.make sure korang masuk maklumat yg betul la ( :



7. .pilih cara pembayaran yg korang nk lepas tue tick i agree and lepas tue clik continue. (pilih cheque pown boleh)

8. .click GET A CODE (macam at bawah)


9. .then Copy Code yang anda kehendaki (bertanda merah bulat) , at situ bnyk banner yg ad , pilih ikut naluri korang laa (

10. .kalau nk check earning yg korang dpt , click My HB!Affiliate


  • 11. .lepas copy , buat mcm byase
  • .Log in Blogspot
  • .Click Design
  • .Add a Gadget
  • .HTML/JavaScript
  • .paste code yg korang copy
  • save.
  • pastu ikut korg nk letak dekat mane , sidebar ke , dekat atas ke , bawah ke , mane2 n terpulang ( :

TERIMA KASIH coz sudi baca :) follow me k

0 sangat awsome !:

Post a Comment