Pages

5 Sifat Lelaki Tidak Suka

Reactions: 

Setiap orang pastinya ada sifat buruk, kalau tidak banyak , sedikit pastinya ada .Namun kamu seharusnya memastikan sifat buruk yang ada pada diri tidak menjejaskan hubungan kamu dan si dia terutama bagi wanita . Kebanyakan lelaki apabila d'tanya apa yang membuatnya tidak selesa dengan wanita. Jawapannya sifat buruk wanita d'miliki oleh hampir semua wanita . Pastinya kamu t'tanya2 apa yg d'maksudkan lelaki sifat buruk wanita . Berikut adalah antara sifat buruk wanita yg m'jd kebencian lelaki .


:86: Tak Pernah Puas
walaupun lelaki juga memiliki sifat ini namun wanita d'katakan mempunyai sifat ini lebih dr lelaki . Mereka tidak pernah puas dgn apa yang diberi . Wanita dikatakan tidak dapat menahan dri daripada mahu memiliki sesuatu yg sempurna . Jika ada sesuatu yang lebih baik pastinya mereka merayu-rayu untuk mendapatkannya.

:86: Mata Duitan
Bohong kalau d'katakan dirinya tidak ada langsun sifat ini . 'Lelaki dikatakan suka wanita kerana seks tetapi wanita d'katakan suka pada lelaki kerana wang'

:86: Suka Mengatur
Setiap wanita m'harapkan kehadiran Prince Charming dalam hidupnya . Namun kalau impiannya tidak kesampaian maka mereka mulalah mengatur teman lelakinya supaya menjadi seperti lelaki idamannya.

:86: Cemburu dan Posesif
Konon , cemburu ertinya cinta . Tapi banyak wanita yang cemburu berlebihan sampai hampir cemburu buta . Perasaan ini timbul kerana wanita merasakan telah menyerahkan dirinya kepada lelaki , sehingga dia pun ingin lelaki menyerahkan diri kepadanya .

:86: Emosional
Wanita umumnya lebih menggunakan persaan dan emosinya dalm memandang sesuatu . Gagal b'fikir secara loik setiap kali membuat keputusan . Wanita lebih cepat marah dan t'singgung d'bandngkan dgn lelaki


cute4

Andainya ada di antara kamu yg memiliki sifat-sifat ini segeralah berubah sekiranya kamu tidak mahu kehilangan orang terCINTA .

TERIMA KASIH coz sudi baca :) follow me k

0 sangat awsome !:

Post a Comment