Pages

Bestie ♥

Reactions: 

Assalammualikum
&
hye

ini kali ni aku nk cerita pasal bestie aku .
NUR FARAH ADEELA :face15:
hikhik . jgn mawa ea fara .
aku buat entry pasal ko .

:88: tu la bestie aku yg pakai tudung tu
comel an an :face64:


fara nie sgt bek dgn aku , dye bek sgt . tp dye bek jewk dgn semua owg . apa2 problem aku selalu citer kt dye . dye pendengar setia aku . dye nie xsuke tunjuk yg dye sedeyh o ade problem . alau xleyh tahan sgt bwu dye akn citer kt aku atau kwn rpt yg len . sabar ea fara :face21: aku tau kau ade cm2 problem . Aku sayang kau k . hikhik . gedik jp :face18: Fara seowg yg kelakar , giler giler , hapening . ngee !


aku ada bestie agy sowg jgk . nama dye pown fara . hikhik .
besti aku nak nama FARA jek an . nak wat cmne fara jewk yg serasi dgn aq .
nnty aku post entry pasal FARA bestie aku lagi 1 tu . :face75:

ok , tu jewk . bye bye



TERIMA KASIH coz sudi baca :) follow me k

0 sangat awsome !:

Post a Comment